Yamaç Paraşütü Yaparken Kemençe Çaldı

Bafra'da yaşayan müzisyen Şüayip Kahraman, yamaç paraşütü yaparken kemençe çaldı.

A+A-

Müzisyen Şuayip Kahraman yamaç paraşütü yapmak için Bafra'nın Derbent Mahallesine gitti.  Yamaç Paraşütü pilotu Samet Öztürk ile 500 metre yükseklikteki pistte uçuş hazırlığını tamamlayan Kahraman, yanına getirdiği kemençeyi uçuş sırasında çalarak Kızılırmak Sedde Yoluna İndi.

Kahraman bafra55.net muhabirine yaptığı açıklamada, "8 yıldır kemençe çaldığını söyledi. Enstrümanını gökte çalmak istediğini ifade eden Kahraman, şöyle konuştu:

Samet kardeşimle bugün çok keyifli bir uçuş yaşadık, 10 dakika havada kaldık bunun 2 dakikasını kemençe çaldık. Uçmayı çok istiyordum, Sametle istişare yaptık ve kendimi burada bulduk. Daha önce başka enstrümanları çalan olmuştu, Bizde  bir ilki gerçekleştirerek bölgede havada ilk kemençe çalan olduk.

Yamaç Paraşütü Pilotu Samet Öztürk ise, Kendisi kemençe hocamdır. uzun zamandır uçmak istiyordu bugün nasip oldu. bi farklılık yapmak istedik kemençede yanımızdaydı uçarken kemençe çalabilir miyiz dedik ve havalandık. Kendisi de Bölgede de havada kemençe çalan tek müzisyen oldu" dedi.

Yamaç Paraşütü Yaparken Kemençe ÇaldıYamaç Paraşütü Yaparken Kemençe ÇaldıYamaç Paraşütü Yaparken Kemençe ÇaldıYamaç Paraşütü Yaparken Kemençe Çaldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.