Yakakent'te iğrenç olay

Yakakent'te iğrenç olay

Yakakent İlçesi'nde bir ilköğretim okulu öğretmeni, 'kız çocuğuna taciz' iddiasıyla açığa alındı.

A+A-

Yakakent 100. Yıl İlköğretim Okulu öğretmeni M. Ö., 5. sınıf öğrencisi bir kız çocuğuna 'tacizde bulunduğu' iddiasıyla açığa alındı.


EVİNDE GÖZALTINA ALINDI 

Yakakent'te, iddialara göre, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersine giren M.Ö. isimli öğretmen , ilkokul 5. sınıf öğrencisi bir kız çocuğuna tacizde bulundu. Öğrencinin durumu kendilerine anlatması üzerine aile, polise müracatta bulundu. Müracatın hemen ardından Yakakent polisi, öğretmeni evinde gözaltına aldı.


KAYMAKAMLIK DOĞRULADI

Olayla ilgili Yakakent Kaymakamlığı tarafından idari soruşturma başlatılırken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen M.Ö.'yü açığa aldı. Yakakent Kaymakamlığı, taciz iddialarını doğrularken, "Olay savcılığa intikal etti. Öğretmen de açığa alındı" açıklamasında bulundu. 


DAHA ÖNCE DE 

YAPMIŞ! Öte yandan, aynı öğretmenin daha önce başka bir ilde görev yaptığı, burada da taciz iddiaları üzerine Yakakent Anadolu Lisesi'ne atandığı bildirildi. Burada da bir kaç öğrencinin 'taciz iddiaları' üzerine bu kez 100. Yıl Ortaokulu'na atanan öğretmen M.Ö., son taciz olayının ardından açığa alındı ve hakkında soruşturma başlatıldı.- 

Samsun Haber

Haber: Talha ARAZ
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.