Yakakent'te aprtmanda çıkan yangın güçlükle söndürüldü

Yakakent'te aprtmanda çıkan yangın güçlükle söndürüldü

   Edinilen bilgilere göre bu gün Yakakent ilçesi merkez mahallesinde dört katlı bir apartmanın çatı kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Yangın kısa sürede genişledi. Olayı gören vatandaşlar itfaiye ve güvenlik güçlerinden yardım istedi.

A+A-

   Edinilen bilgilere göre bu gün Yakakent ilçesi merkez mahallesinde dört katlı bir apartmanın çatı kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Yangın kısa sürede genişledi. Olayı gören vatandaşlar itfaiye ve güvenlik güçlerinden yardım istedi. Yangın çıkan binadaki vatandaşlar tahliye edilirken olay yerine İtfaiye, Güvenlik güçleri ve 112 Acil yardım ekipleri kısa sürede ulaştı. İtfaiye ekipleri yangın sırasında dumandan etkilenen iki kişiyi kurtardı dumandan etkilenen vatandaşlar Alaçam Devlet hastanesine kaldırıldı. Kısa sürede büyüyen yangını ilk giden itfaiye ekibi söndürmede zorluk yaşadı ve takviye itfaiye ekibinin gelmesiyle yangın önce kontrol altına alındı sonra söndürüldü.

       Yangın mahalline giden Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA yetkililerden bilgi aldı, Dumandan etkilenen vatandaşları Hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Can kaybı ve yaralanmanın olmamasının tek teselli olduğunu dile getirdi. ,Rabbim her türlü afetlerden muhafaza eylesin dedi.

           Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.yakakentte-aprtmanda-cikan-yangin-guclukle-sonduruldu-2.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.