YAKAKENT’DE SPOR ŞÖLENİ

YAKAKENT’DE SPOR ŞÖLENİ

Samsun’un Yakakent ilçesinde olan Sürsan Spor Şenliklerine katılım yoğun oldu.

A+A-

Yakakent ilçesinde, SÜRSAN A.Ş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce ortaklaşa tertiplenen ödüllü Masa Tenis ve Kros yarışmaları yapıldı.

Etkinlik süresince, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü Yakakent ilçe Kaymakamı Yusuf Gemici yalnız bırakmadı.

     Etkinliğe; Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Yakakent Emniyet Amiri Ali Türkmen,Sürsan A.Ş. Müdürü Hakan Uzel, Daire Amirleri, Öğretmenler, öğrenciler ve Yakakent Halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

     Müsabakalar Gençler ve Yetişkinler olarak iki kategoride yapıldı.

     Saat: 11.00’ de Kent meydanından başlayıp Sürsan Fabrikasında sona eren 3 bin200 metrelik koşuyla başlayan etkinlikler Masa Tenisi yarışmaları ile devam ederken, izleyiciler Bilek Güreşi, Jimnastik gösterileri ve Mini kalede Penaltı atışlarıyla etkinliği büyük bir coşku ve heyecanla takip ederek eğlendiler.

    Sürsan A.Ş tarafından öğlen arasında halka yemek ikramı yapılırken İlçe Müdürlüğümüzce 200 Tişört ve Sürsan A.Ş. tarafından şapkalar sporculara ve halka dağıtıldı.     

    Yarışmalar sonucunda ilk 3 dereceyi elde eden sporculara madalyaları Yakakent İlçe Protokolü tarafından verildi.

     Masa Tenisi ve Kros’ da İlk 3 dereci elde eden sporculara, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında plaket ve altın ödülü takdim edildi.

     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlü Ruhi Koçer, “İlçe Müdürlüğüne desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, İl Müdürümüz Güven Özyurt’a çok teşekkür ederiz” dedi. 

        NAMIK AZGIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.