Yakakent'de kapanan yollar açılıyor

Yakakent'de kapanan yollar açılıyor

Yakakent'de başlayan kar yağışı nedeniyle mahalle ve grup yollarında ulaşımın aksamaması için Yakakent Belediyesi karla mücadele ekiplerince yoğun bir çalışma başlatıldı.

A+A-

Yakakent İlçesinde başlayan kar yağışı nedeniyle mahalle ve grup yollarında ulaşımın aksamaması için Yakakent Belediyesi karla mücadele ekiplerince yoğun bir çalışma başlatıldı.
 
İki gündür süren çalışmalar çerçevesinde Yakakent ilçesi, Kayalı, Kuzuören, Mutaflı, Karaaba, Sarıgöl, Büyükkırık, Çamalan, Yassıdağ, Asmapınar, Gündüzlü ve Çepni mahallelerinde grup ve mahalle yollarında Belediye tüm imkânları ile karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
Yakakent İlçesi Çepni Mahallesi Kuzuören mevkiinde yapılacak cenaze merasimi ile ilgili olarak Belediye ekipleri yolun ulaşıma açık kalması hususunda azami gayret göstererek cenaze merasimine de katılan Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma bölgedeki çalışmaları yerinde denetledir.
 
Çalışmalar esnasında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Kıyma; Belediyemizin bütün mahalle ve grup yollarında kar yağışının devam etmesi nedeniyle, ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarının da aralıksız devam edeceğini vatandaşlarla paylaştı. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

yakakent-belediyesi-kar-mucadelesi2.jpgyakakent-belediyesi-kar-mucadelesi3.jpgyakakent-belediyesi-kar-mucadelesi4.jpgyakakent-belediyesi-kar-mucadelesi5.jpgyakakent-belediyesi-kar-mucadelesi6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.