Yakakent turizmde patlama yapacak

Yakakent turizmde patlama yapacak

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma projeleri hayata geçtiğinde Yakakent’in kabuğunu kıracağını söyledi.

A+A-

  Özel haber: Sebahettin Gürgür

Yakakent Belediye Başkanı Kıyma, ilçede yapılan halk eğitim merkezi kurs sonu etkinliklerinde sergi ile ilgili görüşlerini açıkladıktan sonra asıl hedeflerinin Yakakent’in tanıtımı olduğunu bunun içinde ilçedeki bu tür çalışmaların daha fazla olması gerektiğini anlattı. Başkan Kıyma, “İlçede halk eğitim merkezleri olmazsa olmazlardır. Fakat Yakakent’e gerekli olan ilçeyi temsil edecek objelerin olması ve yapılan ürünleri markalaştırmaktır. Asıl amaç gelen turistlerin, günü birlik ziyaretçilerin ve turistlerin dönüşte Yakakent’i ziyaret ettiklerini ve ilçemizi anlatacak ürünlerin ellerinde olmasını sağlamaktır” dedi.

Başkan Kıyma, bu konuda bir adım geride olduklarını bunun için kendilerine ve ilçedeki kurumlara çok iş düştüğünü söyledi. Başkan Kıyma, “İki Projemiz var, bu projeleri hayata geçirdiğimizde Yakakent kabuğunu kırmış olacaktır” dedi. Projelerinin ilçenin turizmine ve gelen turistlerin konaklamalarıyla ilgili olduğunu ve Yakakent’i Akdeniz`in incisi olan Antalya`nın seviyesine çıkartacaklarını, bunun içinde çıtayı yüksek tuttuklarını söyledi. Kendilerinden önce bazı hizmetlerin eksik kaldığını söyleyen Başkan Kıyma, “Bizler eksik kalan ötelenmiş hizmetleri tamamlayacağız” dedi. İlçenin Turizm konusunda öne çıkması için yerel basına çok ihtiyaçları olduğunu bu konuda yanlarında olan Yedikemer Medya Ajansı`na şükranlarını iletti.

yakakent-turizmde-patlama-yapacak.JPGyakakent-turizmde-patlama-yapacak-001.JPGyakakent-turizmde-patlama-yapacak-002.JPGyakakent-turizmde-patlama-yapacak-003.JPGyakakent-turizmde-patlama-yapacak-004.JPGyakakent-turizmde-patlama-yapacak-005.JPGyakakent-turizmde-patlama-yapacak-006.JPGyakakent-turizmde-patlama-yapacak-007.JPGyakakent-turizmde-patlama-yapacak-008.JPG

                                                                                             

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.