YAKAKENT TE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

YAKAKENT TE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü anna programı için Yakakent Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.

A+A-

Düzenlenen törene Samsun Vali yardımcısı Mehmet Aktaş, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Dursun Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇİÇEK, resmi kurum amirleri, gaziler,öğrenciler,öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
 Program Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulmasıyla başladı,sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

 Gaziler adına konuşma yapıldı.Öğrenciler tarafından Günün anlam ve öneminin belirten konuşmalar yapıldı. İlçe  jandarma Komutanlığına gidilerek Vali yardımcısı Mehmet Aktaş, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Dursun Çiçek tarafından gazilere plaket verildi. Düzenlenen programda toplu fotoğrafın çekiltirildi.Daha sonra Belediye başkanlığı makamına geçildi.Belediye başkanı Hüseyin Kıyma Tarafından Vali yardımcısı Mehmet Aktaş ile Gazilere ve Şehit ailelerine Filografi sanatı ile işlenmiş Türk bayrağı Hediye Edidi.yakakent-de-gaziler-gunu-kutlamasi2.jpgyakakent-de-gaziler-gunu-kutlamasi4.jpgyakakent-de-gaziler-gunu-kutlamasi5.jpgyakakent-de-gaziler-gunu-kutlamasi6.jpgyakakent-de-gaziler-gunu-kutlamasi7.jpgyakakent-de-gaziler-gunu-kutlamasi21.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.