Yakakent Halk Eğitim Merkezi`nden sergi

Yakakent Halk Eğitim Merkezi`nden sergi

Yakakent Halk Eğitim Merkezi çalışmalarını büyük bir sergi ile tanıttı.

A+A-

Programa Yakakent Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ahmet Örnek, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Bafra İŞKUR Müdürü Yakup Ergenlik, İlçe Müftüsü Kadir Kötülüketmez, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Kökduman, Tarım Kredi Kooperatif Müdürü İsmail Çayır, İlçe Nüfus Müdür Vekili Aydın Uluçay, İlçe Mal Müdürü Ekrem Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayça Gadiş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Adnan Kurt, Ziraat Bankası Müdürü Feyzullah Balcı, Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Dodur, 19 Mayıs Halk Eğitim Müdürü Fikret Bostan ve Yakakent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Keskin katıldı.

Sergi programı içinde Yakakent Halk Eğitim Merkezi`nde yapılan çalışmalar ve ürünler sergilendi. Aynı zamanda halk eğitim merkezi bünyesinde spor dallarıyla ilgili açılan kurslarda öğrenim gören öğrenciler küçük gösteriler yaptı.

Programda konuşma yapan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, “Yakakent`i daha iyi tanıtmalıyız. Halk eğitim merkezi bu konuda üzerine düşeni yapıyor. Bu tarz sergilerin sayısını arttırarak kültürümüzü ve Yakakent`i daha iyi tanıtmalıyız” dedi.

Serginin mimarlarından olan Yakakent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Keskin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Biz Yakakent Halk Eğitim Merkezi olarak özveri ile çalışıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız sergilerle ilçemizi de, ilçemizin yetenekli insanlarını da tanıtmış olacağız. Gençlerimizi halk eğitim merkezimizin bünyesinde ki etkinliklere ve faaliyetlere katmak için mücadele ediyoruz. Gençlerimizi spor alanlarına yönlendirerek farklı alanlara kaymasını engellemeye çalışıyoruz” dedi.

Yakakent Halk Eğitim Merkezi`nin çalışmaları ve bünyesindeki faaliyetleri anlatıldıktan sonra sergi gezilerek, küçük gösteriler izlendi ve gösterilerden sonra program bitti. 

yakakent-halk-egitim-1-001.jpgyakakent-halk-egitim-2-002.jpg

yakakent-halk-egitim-3-001.jpgyakakent--halk-egitim-4.jpgyakakent-halk-egitim-5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.