Yakakent emniyet teşkilatı başkan Kıymayı ziyaret etti

Yakakent emniyet teşkilatı başkan Kıymayı ziyaret etti

10 Nisan Türk Polis teşkilatının kuruluşu ve polis haftası nedeniyle Yakakent İlçe Emniyet Müdürü Murat SARI ve Emniyet mensupları Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA’yı makamında ziyaret etti.

A+A-

10 Nisan’da kutlanacak olan Polis haftası nedeniyle ziyaretler gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürü Murat SARI ve Emniyet mensupları günün anısına Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA’ya çiçek verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Emniyet Müdürü Murat SARI’ya metal işlemeli Türk Bayrağı hediye eden Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, “10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk polis teşkilatının milletimizin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyor, gerektiğinde canını feda etmekten çekinmiyor. Görevi başında şehit olan tüm polislerimize rahmet diliyorum. Polis Haftası etkinliklerine Yakakent Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya da hazırız.” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Murat SARI, ziyaret sırasında Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’yı polis haftası etkinliklerine davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.