YAKAKENT BELEDİYE BAŞKANI KIYMA, PAZAR ESNAFI ZİYARETİNDE

YAKAKENT BELEDİYE BAŞKANI KIYMA, PAZAR ESNAFI ZİYARETİNDE

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, pazar esnafını yeni yerinde ziyaret etti.

A+A-

 

Esnafı sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Kıyma’ya AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Günel, Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır, Yakakent Belediyesi Meclis üyeleri Muhteber Çevik, Hasan Sarısoy, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Tunç, Belediye Başkan Yardımcısı ve Zabıta Amiri eşlik etti.

 

01.08.2018 tarihinde ihalesine başlanan ve 19.12.2018 tarihinde yapımı tamamlanan vatandaşlarımızın yaya ve toplu taşıma araçlarıyla çok rahat ulaşabileceği, sosyal etkinlikler için uygun, aynı zamanda ilçemizin nüfus yoğunluğu yaşadığı dönemlerde otopark hizmetinin sağlanacağı, yerli üreticilerimiz ve pazarcı esnafımızın birlikte kullanabileceği, içerisinde mescidi ve tuvaletleri bulunan “Çok Amaçlı Gezinti Yolu ve Pazaryeri” esnafını ve vatandaşı ziyaret eden Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma; “Her zaman halkımızın yanındayız. Bu güzel ve mübarek günde “Çok Amaçlı Gezinti Yolu ve Pazaryerimize” ziyaret gerçekleştirdik. Gerek Pazar esnafımızla, gerekse alış verişe gelen vatandaşlarımızla bir araya gelip hem sohbet ediyor hem de taleplerini dinliyoruz. Her gün halk günü olan bir belediye olarak bunu yine de yeterli görmüyor ve her fırsatta vatandaşımızla buluşmaya özen gösteriyoruz.’’ dedi.

 

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Kıyma, İlçenin gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirtti. Belediye Başkanı, “Başlatmış olduğumuz dev projelerle Yakakent geleceğe koşuyor ve artık cazibe Merkezi oluyor. İlçemizde büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz ” dedi.

 

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Başkan Kıyma’ya pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.  Esnaf, Başkan Kıyma’nın kendilerini ziyaret etmesi ve İlçeye yapmış olduğu “Çok Amaçlı Gezinti Yolu ve Pazaryeri” projesinden ötürü teşekkür etti.

 

Pazar esnafını tek tek dolaşan Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, esnafın ve vatandaşın yeni yılını kutlayarak, hayırlı ve bol kazançlı işler diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.