YAĞMURDA BEREKET MİLLİYETÇİ HAREKET

YAĞMURDA BEREKET MİLLİYETÇİ HAREKET

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat mühendisi Özgür Topkaya ,Son Mitigini İsmetpaşa meydanında düzenledi. Yağmura rağmen kalabalık dağılmadan Başkan Topkaya sloganları ile destek verdi.

A+A-

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Mühendis Topkaya`yı İsmet paşalılar Topkaya`yı Mehterlerle karşıladı. Meşaleler havai fişekler ve konfetileriler eşliğinde  Başkan Topkaya`ya desteklerini gösterdiler. saganak yağmura rağmen Şölen Havasında Geçen Miting sonrası dağılmadı, Topkaya`ya destek veren Vatandaşlar, Mehter marşı ile Seçim Koordinasyon merkezine Kadar yürüyerek gövde gösterisi yaptılar.

HİÇ BİR ŞEY YAPTIKLARINI GÖRMEDİM

Düzenlenen mitingde İlk olarak Hasan Aslan ismet paşa mahalle Halkına seslendi.

ASLAN ; “Çok Değerli ismet paşa Mahallesi Sakinleri şu mübarek yağmurun altında ıslanan değerli, bacılarım kardeşlerim hoş geldiniz.  10 yıldır bir iktidarın belediye başkanları görev yapıyor. Bafra`ya bizim yaptığımız kanalizasyon, su arıtma tesisleri, atık arıtma tesisleri, yollar ve açtığımız kanallar ve bir çok projesi kısık bütçelerle yaptım. Bunların doğru dürüst hiç bir şey yaptıklarını görmedim.

30 MARTA 3 MÜHÜR 3 HİLALE

Fazlada bu konularla sizleri meşgul etmek istemiyorum ama son günlerde hepsi korkmaya başladı bir tane eski diye soyadında bir vekil var bu akşam yine bize saldırıyormuş. Allah ona selamet versin oda yolcu Abbas da yolcudur. Genç kardeşlerime şunları söylemek istiyorum. Son günler artık facebook ,twitter,mivitir bir şeyde kalmıyor hepsini kapatıyorlar herhalde interneti de kapatacaklar çok dikkat edin değerli hemşerilerim dükkanlarımızı da  kapatmasınlar. Bunlar giderayak her şeyi yapar. Buradan herkese sesleniyorum akraba eş dost diğer siyasi partili kardeşlerim bunların gitmesini istiyorsak kenetlenelim ve bunlara bir ders verelim 30 martta üç mühurü 3 hilale atalım.”.dedi.

Miting de konuşma yapan MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya  şu ifadelerde bulundu. Topkaya ; Çok değerli ismet paşa mahallesi,emir efendi mahallesi, altın yaprak mahallesi, artık hiç birini saymıyoruz, sayın Bafra halkımız hoş geldiniz diyoruz.  iki gün sonra seçimler var gelsinler görsünler seçimi kim alıyor bu kalabalığa cevap versinler. İnşallah Pazar akşamı da bu kalabalığımızın 10 katı kadar da eğlencemizi kutlayacağız Show yapacağız.

BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANI OLSAN 8 ADAY ÇIKMAZ KARŞINA.

Milliyetçi Hareket partisini iktidara taşıyacağız. Bafra belediyesinde biz iktidara geldiğimiz zaman daha adil olacağız Bafra halkımızı kucaklayacağız hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz Bafra Belediyesinde dimdik ayakta duracağız kimseye boyun eğmeyeceğiz. Bafra belediyesinin kapılarını sonuna kadar vatandaşımıza açacağız. Onlar geldiler beyaz masayı işgal ettiler biz beyaz masadan Bafra`yı kurtaracağız diyoruz.  vatandaşımız beyaz masaya takılmadan başkana ulaşacak diyoruz.  Bafra Belediyesi hakkında biz birkaç bir şey dedik hemen eleştiriyorlar dediler. Tamam, eleştirmeyenlim de Başarılı bir belediye başkanının karşısına 8 tane aday niye çıktı, ben onu anlamıyorum Ak partili bir aday adayı Bafra belediyesini daha şeffaf ve üretken bir belediye haline getireceğiz diyor. Bunu ben söylemiyorum sizin belediye başkan aday adayınız diyor.

Şimdi sağda solda diyormuş ben belediyeyi çok borçlu teslim aldım kimden devir aldın Bafra belediyesi kimde idi zaten ak partide değil mi. Şimdi bu ara diyorlarmış ki biz gelmesek belediye şirket işçiler işten çıkar diyorlarmış. Arkadaş biz iki gün önce gittik sabah 7 de  belediye işçileri herkes kademede orda ama kademenin müdürü orda yok işe yarım saat geç geliyor.  biz diyoruz ki sabahın 7 di sinde gelip anlının teri ile çalışan işçimize dokunmayacağız. ama bankamatik memurluğu yapanlar sağda solda gezenler varsa onlarla işimiz var  bizden çekecekleri var diyoruz.

TÜRKEŞ PARKIMIZI LOKANTA YAPTILAR.

Bafra belediyesi büyük bir bütçeli bir belediye 50 trilyon yıllık bütçesi var 5 yılda 250 trilyon kredi ile zaten 300 trilyon buna da kızıyorlarmış niye bütçeyi açıklıyoruz diye 300 trilyonluk bir bütçe ile Bafra yı yönettiler 300 trilyonun 5 trilyonunu yatırıma ayıra bildiler. yaptıkları meydan modern Pazar dedikleri küçük bir Pazar onun haricinde birkaç tane icraat..!  Size şunu Söylüyorum Bafra sokan köpeklerinden kurtardılar mı yollarda rahat yürüye biliyor musunuz?   Geldiler ramazan sokağımızın yerine beton örme bir bina yaptılar Türkeş parkımızı da lokanta yaptılar. hangi sivil toplum kuruluşuna sordular gençlik merkezini oraya dikerken kime sormuşlar ama bakan gelip de akp li belediye meclis üyelerine onay vermez seniz  size ihtar verip meclis üyeliğinden atarım demesini biliyor.  biz Bafra belediyesinde Bafra’mızı hep beraber yöneteceğiz diyoruz. daha şeffaf olacağız diyoruz. Milliyetçi Hareket partisi Halkın partisidir diyoruz.   Biz Bafra’mızı modern bir kent yapmak için yola çıktık sizlerden destek bekliyoruz hepinizden Allah razı olsun”. Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.