Yağmur Mobilya'dan Açılışa Davet

Yağmur Mobilya'dan Açılışa Davet

Siz değerli dostlarımızı 07.04.2012 Cumartesi Günü saat: 12.30 'da AÇILIŞIMIZA Bekliyoruz.

A+A-


Siz değerli dostlarımızı 07.04.2012 Cumartesi Günü saat: 12.30 'da AÇILIŞIMIZA Bekliyoruz.

DEMİRLER HALI MOBİLYA ve EV TEKSTİLİ Yönetim Kurulu Başkanı Recep DEMİR

15 yıldır Bafra da esnaflık yapıyorum. 1997 yılında Beşyol Alaçam Caddesinde Alaçam Garajında, 1999 yılında Beş yol Alaçam caddesinde Serkan Mobilya Olarak hizmet verdim.

2000yılından bugüne ise  Kızılırmak mahallesi Ahmet Çavuş Sokakta DEMİRLER MOBİLYA olarak, mobilya sektöründe kendimizi geliştirerek Bafralı hemşerilerimize ve bölge halkına hizmet vermeye devam ediyorum. Sağlam, kaliteli, çağdaş, modern, en kaliteli, en tarz ürünleri ve en son trend modelleri, en uygun koşullarda   siz değerli müşterilerimize sunmayı hedefleyerek yılların vermiş olduğu mesleki tecrübenin birikimleriyle ve her geçen gün büyüyen Bafra'mıza kendi yerimizde YAĞMUR MOBİLYA ile devam dedik.

DEMİR ; Mobilya sektörüne girdiğimi ilk günden beri başarı anahtarının koşulsuz müşteri memnuniyeti olduğunu benimsemiş ve müşteri memnuniyeti için sürekli size hizmet sunacak bir alt yapı oluşturduk. hizmetimizde Bundan Böyle Yağmur Mobilya İle sürdüreceğiz İnşallah dedi. Bu vesile ile de tüm Bafralı hemşerilerimizi,bölge halkımızı açılışımıza davet ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.