YAĞMUR MOBİLYA BAFRA’DA MAĞAZASINI AÇTI

YAĞMUR MOBİLYA BAFRA’DA MAĞAZASINI AÇTI

Mobilya Sektöründe Önde Gelen Firmalardan Yağmur Mobilya, Bafra’da Kavak Pınar Mahallesi Eski Kaymakam Evi karşısında Büyük bir mobilya mağazasını açtı.

A+A-

 

Açılışta konuşma yapan Yağmur Mobilya Bafra Bayi Recep Demir  “ Bafra’ya yağmur mobilya gibi bir markaya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Müşteri memnuniyeti üzerine kurulu ticari anlayışımızla bir dünya markası olan yağmur mobilya bayisini ilçemize açtık. Bafra’ya yüksek bir kalite kazandırmanın sevincini yaşıyorum. Yağmur mobilya mağazamızın açılışına gelerek mutlu bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Bafralı hemşerilerimize teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

Konuşmaların ardından Bafra Müftüsü Burhan Keleş Açılış duasından sonra Yağmur Mobilya Karadeniz bölge müdürü Kadri Çetin Yağmur mobilya Bafra bayi Recep Demir tarafından mağazanın açılış kurdelesi kesildi.

Davetliler yağmur mobilya Bafra şubesini birlikte gezdiler. Tören ikramla sona erdi. Yağmur mobilya Bafra şubesinin açılışına Bafra Müftüsü Burhan Keleş Yağmur Mobilya Karadeniz Bölge Müdürü Kadri Çetin   mahalle muhtarları çok sayıda vatandaş katıldı

(HARUN YAZICI)

p1010837.jpgp1010843.jpgp1010845.jpgp1010851.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.