Yağlı Tohumlar Kooperatifleri Birleşti

Yağlı Tohumlar Kooperatifleri Birleşti

Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olağanüstü genel kurulu ile Dikbıyık - Çarşamba Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi ile birleşti.

A+A-

Özel bir tesiste gerçekleştirilen divan heyeti başkanlığını Kamil Gedik’in yapmış olduğu olağanüstü genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Genel kurulda konuşan Kooperatif Başkanı Mehmet Tural olağanüstü genel kurulun  Dikbıyık -Çarşamba Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin, Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi bünyesine katılması için düzenlediğini belirterek; “ Bu vesile ile 15 gün önce aramızdan ayrılan kooperatifimize ve ortaklarımıza yaklaşık 30 yıldır hizmet eden değerli kardeşim kooperatifimiz müdürü Mustafa Akyol’a Allahtan rahmet kederli ailesine, sevenlerine ve ortaklarımıza başsağlığı ve sabırlar dilerim. Bu yıl yaklaşık 5 bin ton ayçiçeği aldık. 11 milyon lira ürün bedeli ödemesi yaptık. Konuşmama burada son verirken katılımınızdan dolayı hepinize tekrar teşekkür ederim.” Dedi.

Genel Kurulda konuşan Karadenizbirlik Başkan vekili Fahri Şahin ise genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmanın sonunda Dikbıyık - Çarşamba Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin, 810 sayılı Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi bünyesine katılması oy birliği ile kabul edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.