YADEF Genel Başkanı Dursun Şahin Yakakent Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

SAMKON Genel Başkan Yardımcısı ve Yakakent Dernekler Federasyonu (YADEF) Genel Başkanlığı görevlerini yürüten Dursun Şahin, AK Parti’den Yakakent Belediye Başkan aday adaylığını başvurusunu AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığına yaptı.

A+A-

SAMKON Genel Başkan Yardımcısı ve Yakakent Dernekler Federasyonu (YADEF) Genel Başkanlığı görevlerini yürüten Dursun Şahin, AK Parti’den Yakakent Belediye Başkan aday adaylığını başvurusunu AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığına yaptı.

 

Birçok sivil toplum kuruluşunda önemli görev ve sorumluluklar alan ve birçok sosyal proje yürüten Şahin, aday adaylığıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Yakakent’e taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun diyoruz. Bizde bir taş daha koyabilmek amacıyla bu yola çıktık. Eğer aday gösterilirsek de güzel bir ekip kurarak bu görevi layıkıyla yerine getirmek istiyoruz.”
Kültürel projelerinin yanında Yakakent’teki göç döngüsünü tersine çevirme amacıyla birçok çalışmaları olduğuna dikkat çeken Şahin, istihdamı artıracak projeler ürettiklerini belirtti. Özellikle Yakakent’te tarım yapılacak arazinin kısıtlı olduğuna dikkat çeken Şahin,  topraksız tarım ve seracılıkla ilgili önemli projelerinin olduğunu aktardı. Balıkçılık alanında da Yakakent’in çok kıymetli olduğunu ifade eden Şahin, bu alanda da projeler geliştirdiklerini belirtti.

Yakakent’e hizmet vermeye hazır olduklarını bu nedenle de bu yola çıktıklarını ifade eden Şahin,  kendilerine görev tevdi edilmesi halinde bu görevi layıkıyla yerine getirmeye hazır olduklarını aktardı.

yadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-001.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-002.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-003.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-004.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-005.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-006.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-007.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-008.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-009.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-010.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-011.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-012.pngyadef-genel-baskani-dursun-sahin-yakakent-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-013.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.