Yabancı öğrencilere Bafra tanıtıldı

Yabancı öğrencilere Bafra tanıtıldı

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi tarafından organize edilen Erasmus+ KA2 stratejik okul ortakları projesi kapsamında Bafra’ya gelen yabancı misafir öğretmen ve öğrenciler ilçede bir dizi etkinlikte bulundu.

A+A-

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi ve İngilizce öğretmenleri Olcay Parlak ve Umut Şahinbaş’ın koordinatörü olduğu Mesleki Atılım "Geleceğin Mimarı Ol" adlı projeler kapsamında Polonya, Letonya, Litvanya ve Bulgaristan’dan öğrenci ve öğretmenler Bafra’ya geldi.
Avrupa İş Piyasası mesleki gelişim ve istihdam konularında toplantı ve etkinlikler düzenleyen yabancı misafirler, bunun yanında kültürel faaliyetlerde de bulundular.
Misafir yabancı öğrenciler, Bafra Pidesinin ve Bafra Kaymaklı lokumunu yaparak öğrendiler ve eşsiz lezzetini tattılar.
Misafir öğrenciler ayrıca, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Sedef Peker Balcıoğlu eşliğinde Ebru Sanatını yaparak deneyimlediler.
Öğrenciler, “Bafra’da Hazine Avı’’ adlı bir çalışma ile Bafra’nın tarihi yerlerini adres sorarak bulma etkinliği düzenlediler.

yabanci-ogrenciler-bafrayi-sevdi.jpgyabanci-ogrenciler-bafrayi-sevdi-001.jpgyabanci-ogrenciler-bafrayi-sevdi-002.jpgyabanci-ogrenciler-bafrayi-sevdi-003.jpgyabanci-ogrenciler-bafrayi-sevdi-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.