Vosvoslar bu kadar renksiz olmadılar

Vosvoslar bu kadar renksiz olmadılar

Samsun Vosvos Severler Derneği ülke genelinde dün eşzamanlı olarak, “Şehitlere Saygı, Teröre lanet Konvoyu” gerçekleştirdi.

A+A-

Rengarenk görüntüsüyle insanların gönlünde taht kuran Vosvoslar, hiç olmadıkları kadar renksizdi. Türk bayrakları asılan Vosvoslar, siyah kurdelelerle mateme büründü

 

Son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle şehit düşen asker ve polislerimiz için dün tüm ülke genelinde eş zamanlı olarak klasik araç olan Vosvoslar, “Şehitlere Saygı, Teröre lanet Konvoyu” yaptı.

Konvoy Samsun’da da gerçekleştirildi.

 

ÖZMEN’DEN ŞEHİTLERE RAHMET TERÖRE LANET

Etkinlik, 14:00’de Samsun Tekel Sapağı’ndan start aldı. Onlarca Vosvos’un katıldığı konvoy saat 15:00’te Atakum ilçesindeki Marina’ya ulaştı. Burada Samsun Vosvos Severler Derneği üyeleri ilk olarak şehitler adına saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudular. Akabinde ise grup adına dernek üyesi Haluk Özmen basın bildirisi okudu. Terör saldırını lanetleyen Haluk Özmen, şehitlere Allah’tan rahmet ve kederli aileleri ve Türk milletine sabırlar diledi.

Tolga BİRGÜCÜ

vosvoslar-(2).jpgvosvoslar-(3).jpgvosvoslar-(4).jpgvosvoslar-(5).jpgvosvoslar-(6).jpgvosvoslar-(6)-001.jpgvosvoslar-(8).jpgvosvoslar-(9).jpgvosvoslar-(10).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.