Volkan Şene Bursaspor Taraftarından Destek

Volkan Şen'e Bursaspor Taraftarından Destek

Tribündeki taraftarın hakaretine uğradıktan sonra sahayı ağlayarak terk eden futbolcu Volkan Şen'e eski takımı Bursaspor'un taraftarları sahip çıktı.

A+A-

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın 42. dakikasında tribündeki bir Trabzonsportaraftarının sözlü sataşmasının ardından gözyaşlarına hakim olamayan Volkan Şen, oyuna devam etmeyerek sahayı terk etti. Volkan'ın, yaşadığı bu duygusal olay spor kamuoyunu derinden etkilerken, genç futbolcuya en büyük destek eski takımıBursaspor'un taraftarlarından geldi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, Volkan'ın dün gece yaşadığı olaya çok üzüldüklerini belirterek, eski futbolcularının yuvaya dönmesi için sosyal medyada adeta bir kampanya başlattı.Bursaspor taraftarları, yeşil-beyazlı formayı giydiği dönemde de bazı problemler yaşayan ve takımdan ayrılmak zorunda kalan Volkan Şen'in evine dönme vaktinin geldiğini ifade ederek, "Volkan, bizim evladımız, onun Bursaspor'a, Bursaspor'un da ona ihtiyacı var. Sen bir timsahsın, doğduğun büyüdüğün şehre geri dön, sen şampiyon takımın oyuncususun" diyerek kucak açtılar.Bursaspor taraftarları, Volkan Şen'in takıma geri kazandırılması için yeşil-beyazlı yönetimin harekete geçmesini istedi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da "Volkan'ın bu takımda yeri yok" açıklamalarına da dikkat çekerken, teknik direktör Mustafa Akçay’ın futbolcuya sahip çıkan açıklamaları ise takdirle karşılandı. Bursaspor altyapısında yetişen ve 2 sezon Merinosspor takımında forma giyen Volkan Şen, Samet Aybaba'nın Bursaspor'a geldiği 2007-2008 sezonunda A takıma kazandırılmış ve milli takıma kadar yükselmişti.

Yeşil-beyazlı takımın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Volkan Şen için Bursaspor taraftarlarının sosyal medyada yazdığı mesajlardan bazıları şöyle;

“Cezan bitti, Yuvana geri dön"
“Yönetim uyuma Volkan Şen’i alsana”,
“Diren Volkan Seninleyiz”
Bursaspor’daki yerin hala boş. Seni hiçbir zaman unutmadık”
“Bu taraftar sana sahip çıkacak”
“Ait olduğun yuvana dön artık Volkan”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.