VOJVODİNA: 2 - BURSASPOR: 2

VOJVODİNA: 2 - BURSASPOR: 2

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Sırbistan’ın Vojvodina takımına konuk oldu. Karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı ve yeşil-beyazlılar, rövanş için avantaj elde etti.

A+A-

Karadorde Stadı’nda oynan maça yeşil-beyazlılar, Frey, Şener, İbrahim Öztürk, Civelli, Taiwo, Şamil, Belluschi, Tuncay, Sestak, Batalla, Pinto onbiri ile başladı. Bursaspor’un yedek kulübesinde görev bekleyen isimler ise “Harun, Serdar Aziz, Ferhat, Yasin, Enes Ünal, Okan, Murat”
Karşılaşmanın 36. dakikada Batalla’nın ceza sahasına girmek isterken Igor tarafından engellenmesini hakem faul olarak değerlendirdi ve yeşil-beyazlılar penaltı atışı kazandı. Batalla’nın penaltı vuruşuna top ters köşeden ağlara gitti ve Bursaspor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında 70. dakikada Vulicevic gölüyle Sırbistan ekibi beraberliği yakaladı. 81. dakikada ise Oumarou’un beklenmedik golüyle 2-1 yenik duruma düşen Bursaspor, 90. dakikada Taiwo’nun kafa golüyle skoru 2+2’ye getirdi ve rövanş için avantaj elde etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.