VEZİRKÖPRÜ’DE TAPULAR TOKİ’YE DEVREDİLİYOR

VEZİRKÖPRÜ’DE TAPULAR TOKİ’YE DEVREDİLİYOR

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında tapular Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na(TOKİ) devrediliyor.

A+A-


İlçe Tapu Müdürlüğü’nde yapılan tapu devir törenine Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, Tapu Müdürü Metin Gökçe TOKİ’yi temsilen Vezirköprü Belediyesi Fen İşleri Şehir Planlamacısı Abdullah Kavşak ve tapu sahipleri katıldı. 
Nalbantlı Mahallesi'ndeki 90 dönümlük alanda 324 hak sahibinden 221'inin imza attığı belirtildi. Hak sahiplerinin tapularını TOKİ Daire Başkanlığı’na devrinden sonra inşaat çalışmalarına başlanacağı ve ilçenin tarihi dokusuna uygun bir proje olacağı ifade edildi. Projeyi TOKİ’nin yürüteceği, 476 daireden 300’ünün hak sahiplerine verileceği, diğer 176 dairenin satışa sunulacağı bildirildi. Proje kapsamında alışveriş merkezleri, sosyal tesisler ve yeşil alanlarında olacağı ve güzel bir görünüm kazandırılacağı ifade edilirken, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, projeye alt yapıdan yeşil alanlara kadar her konuda destek olacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.