Eski Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül 72 Yaşında Vefat Etti

Eski Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül 72 Yaşında Vefat Etti

Sinop'ta 2009-2019 yılları arasında CHP'den Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Baki Ergül, 72 yaşında hayatını kaybetti.

A+A-

Sinop'ta 2009-2019 yılları arasında CHP'den Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Baki Ergül, 72 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir kolon kanseri ile mücadele eden Baki Ergül, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede bugün vefat etti. Ergül'ün ölümü, Sinop'ta büyük üzüntü yarattı.

Eski Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, 10 yıllık belediye başkanlığı süresince birçok önemli projeye imza atmış ve Sinop halkının sevgisini kazanmıştı. Kolon kanseri teşhisi konulduktan sonra tedavi sürecine başlayan Ergül, Ankara'da bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Ancak, bugün gelen acı haberle sevenlerini yasa boğdu.

Baki Ergül'ün cenazesi, defnedilmek üzere Ankara'dan memleketi Sinop'a getirilecek. Cenaze töreni için Sinop'ta geniş katılımlı bir tören düzenleneceği bildirildi. Ergül'ün yakınları ve sevenleri, onu son yolculuğunda yalnız bırakmayacak.

Sinop halkı, eski belediye başkanlarını son yolculuğunda uğurlamak için hazırlıklara başladı. Baki Ergül'ün vefatı, Sinop'ta büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Ergül, görev süresi boyunca Sinop'un gelişimi için önemli projeler hayata geçirmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.