Vezirköprü’de imar revizyonu masaya yatırıldı

Vezirköprü’de imar revizyonu masaya yatırıldı

Vezirköprü ilçesinde, ilçenin imar revizyonu yapılan bir istişare toplantısı ile masaya yatırıldı.

A+A-


Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak ve Selma Bingöl, Harita Mühendisi Uygar Küçükbostan, belediye meclis üyeleri, inşaat mühendisleri, müteahhitler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ilçenin en son imar planının 1994 yılında yapıldığını ancak bu projenin ihtiyaca cevap vermediğini, bu nedenle ilçenin güzelleşmesi için imar planını revize ettiklerini belirtti. 
Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak katılımcılara imar planı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, katılımcıların istek ve önerileri dinlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan planlamalarda eğitim kurumlarına yeterince yer verilmesini isterken, müteahhit ve mühendisler, kademeli inşaat ve kat uygulamaları ve ilçenin otopark sorunun çözümü ile ilgili soru ve önerilerini sundular. 
Toplantının çok verimli olduğunu dile getiren katılımcılar daha güzel imar için kendilerine fırsat verilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirttiler. Müteahhit, inşaat mühendisleri ve diğer katılımcıların görüş ve önerilerinin göz önünde bulundurulacağı ve imar planında dikkate alınacağı, tarihi dokunun korunacağı, her kurum ve kuruluşun imarda yer bulacağı belirtildi. 

vezirkopru’de-imar-revizyonu-masaya-yatirildi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.