Vezirköprü'de iki okul Türkiye finallerinde

Vezirköprü'de iki okul Türkiye finallerinde

Vezirköprü Mehmet Paşa İlkokulu ve Zeki Cevher İlkokulu takımları bölge finallerini başarıyla geçerek 4 Mayıs 2024'te Ankara ODTÜ Kampüsünde gerçekleşecek olan Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazandı.

A+A-

Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Yarışması’nda ilkokul 2. sınıflar kategorisinde Vezirköprü Mehmet Paşa İlkokulu ve Zeki Cevher İlkokulu takımları bölge finallerini başarıyla geçerek 4 Mayıs 2024'te Ankara ODTÜ Kampüsünde gerçekleşecek olan Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazandı.

 


Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Yarışması’nda ilkokul 2. sınıflar kategorisinde Karadeniz Bölgesi’ni temsil edecek olan öğrenciler, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya’yı ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, Şube Müdürü Burak Akça, yarışmacı öğrenciler, danışman öğretmenler ve okul müdürlerini makamında ağırlayan Kaymakam Özgür Kaya, “Türkiye finallerinde Karadeniz Bölgesi’ni temsilen yer alacak olan üç takımdan ikisinin ilçemizden olması bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimiz ile emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, kendilerine Türkiye finallerinde başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.