Veteranlar yemekte buluştu

Veteranlar yemekte buluştu

Bafra Veteranlar Spor Kulübü takım ruhunu canlandırmak adına Bafra Öğretmen evinde akşam yemeğinde bir araya geldiler.

A+A-

Veteranlar yemekte bir araya gelerek takım ruhunu canlandırmak takım hakkında durum değerlendirmesi yaptılar.

Bafra Öğretmen evinde düzenlen akşam yemeği sonrası Bafra Veteranların Abisi Celalettin Atakul Ergüleç, Veteranlar Başkanı Kenan Ekbul`a Eşofman hediye etti. Başkan Ekbul İse Takım Oyuncu Asis Kralı Özlem Kağıt`a eşofman takimdim etti. Bafra Veteranlar Spor Yöneticisi Adem Dilek, İse Bafra öğretmen evi Şefi Hüseyin Bel`e misafirperverliğinden dolayı Eşofman hediye etti. Daha sonra tüm takım oyuncularına eşofman dağıtıldı.

 

Yemek programda Konuşma yapan Başkan Kenan Ekbul; “ Kısa bir zamanda güzel bir birlik beraberlik sağladık ve bu birliktelik başarı getirdi. Bizler Amatör bir ruh ama profesyonel kalitede bir çalışma ile yepyeni bir heyecan ile çıktığımız bu yolda büyük mesafeler kat ettiğimize inanıyoruz. Bu başarı yıllardan beri futbolu bir arada oynayan ve futbol sevgisinden asla kopmayan arkadaşlarımızındır. İnanıyorum ki bizler bu yeni katıldığımız veteranlar liginde azmederek ilçemizi en başarılı bir şekilde temsil edeceğiz. Her geçen gün her türlü eksiklerimizi tamamlayarak yolumuza tam gaz devam edeceğiz. Ayrıca burada buluşmamıza vesile olan bizi misafir eden başta Öğretmen evi müdürü Nevriz Sekmen`e ve personeline teşekkürler ediyorum” dedi.

veteranlar-yemekte-bulustu1-002.jpgveteranlar-yemekte-bulustu2-002.jpgveteranlar-yemekte-bulustu3-001.jpgveteranlar-yemekte-bulustu4.jpgveteranlar-yemekte-bulustu5.jpgveteranlar-yemekte-bulustu6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.