Veteran 1. Tenis Turnuvası Şampiyonu Abdullah Yıldırım oldu

2020 yılında kurulan Bafra Tenis Kulübü ilk turnuvası sona erdi. Adnan Akkurt’u yenen Ecz. Abdullah Yıldırım şampiyon oldu.

A+A-

2020 yılında kurulan Bafra Tenis Kulübü ilk turnuvası sona erdi. Adnan Akkurt’u yenen Ecz. Abdullah Yıldırım şampiyon oldu.

Bafra’da 2020 Aralık ayından itibaren faaliyet gösteren ve İlk Tenis Kortu özelliğini taşına Bafra Tenis Kortu ilk turnuvasını düzenleyerek şampiyonu ilan etti.  Bafra’da ilk defa bu tarz bir spor organizasyonun düzenlenmesi ve akabinde Gençler başta olmak üzere her yaş grubuna hitap etmesi açısından keyifli ve güzel bir spor dalı olarak yapılmaktadır. İlerleyen zamanlarda Bafra’nın ismini de şehir dışında bu spor ile duyurulması gündemde olması neticesinde Bafra’nın İlçe Siyasi Parti Teşkilatlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Kurum Müdürlerinin de desteği ile isminden bahsettirmekte. Hakemliğini Tenis Antrenörü Hayrettin Fırtına’nın yaptığı müsabakada Abdullah Yıldırım 1’inci olurken, 2’inci Adnan Akkurt,  3’üncü ise Alper Güngör oldu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini ise Samsun Barolar Birliği Bafra İlçe temsilcisi ve Bafra Tenis Kulübü Başkanı Av. Serkan Dönüm verdi. Musabaka sonrası sporculara teşekkür eden Başkan Dönüm, tenis sporuna ilgi her geçen gün biraz daha artıyor, bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ben dereceye girenleri tebrik ediyorum” dedi.

HABER: Emre Şahinol

veteran-1-tenis-turnuvasi-sampiyonu-abdullah-yildirim-oldu.jpgveteran-1-tenis-turnuvasi-sampiyonu-abdullah-yildirim-oldu-001.jpgveteran-1-tenis-turnuvasi-sampiyonu-abdullah-yildirim-oldu-002.jpgveteran-1-tenis-turnuvasi-sampiyonu-abdullah-yildirim-oldu-003.jpgveteran-1-tenis-turnuvasi-sampiyonu-abdullah-yildirim-oldu-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.