Veteran 1. Tenis Turnuvası Final Maçı Çarşamba Günü

Veteran 1. Tenis Turnuvası Final Maçı Çarşamba Günü

2020 yılında kurulan Bafra Tenis Kulübü ilk turnuvası sona eriyor.

A+A-

Bafra’da 2020 Aralık ayından itibaren faaliyet gösteren ve İlk Tenis Kortunu ve de Sporunu Bafra’ya kazandıran Bafra Tenis Kulübü işletme sahibi Çağrı Tomaç ve Profesyonel Tenis Antrenörü Hayrettin Fırtına’nın 7 ay gibi bir sürede sporcularını hazırlayarak Bafra Tenis Kulübü Veteran 1.Tenis Turnuvası düzenlendi.  Geçtiğimiz çarşamba günü Kulüp sporculardan Abdullah Yıldırım ve Alper Güngör Yarı final müsabakası yaparak hem maçlarını icra etmiş hem de gelen izleyicilere güzel bir görsel şölen sunmuştur.

img-9856-800x533.JPG

                Bafra’da ilk defa bu tarz bir spor organizasyonun düzenlenmesi ve akabinde Gençler başta olmak üzere her yaş grubuna hitap etmesi açısından keyifli ve güzel bir spor dalı olarak yapılmaktadır. İlerleyen zamanlarda Bafra’nın ismini de şehir dışında bu spor ile duyurulması gündemde olması neticesinde Bafra’nın İlçe Siyasi Parti Teşkilatlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Kurum Müdürlerinin de desteği ile isminden bahsettirmekte. Çarşamba günü Turnuvanın Finalı Abdullah Yıldırım ve Adnan Akkurt arasında yapılacak olması ile ilk Tenis turnuvası sonuçlanacak ve sporculara ödülleri verilecektir.

Tüm halkımız bu görsel şölene davetlidir.
HABER: Emre Şahinol

veteran-1-tenis-turnuvasi-final-maci-carsamba-gunu.JPGveteran-1-tenis-turnuvasi-final-maci-carsamba-gunu-001.JPGveteran-1-tenis-turnuvasi-final-maci-carsamba-gunu-002.JPGveteran-1-tenis-turnuvasi-final-maci-carsamba-gunu-003.JPGveteran-1-tenis-turnuvasi-final-maci-carsamba-gunu-004.JPGveteran-1-tenis-turnuvasi-final-maci-carsamba-gunu-005.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.