VERİLEN SÖZÜN AĞIRLIĞINI BİLMEK LAZIM

VERİLEN SÖZÜN AĞIRLIĞINI BİLMEK LAZIM

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya Tütüncüler Köyünü ziyarette bulundu.

A+A-

MHP Bafra teşkilatı seçim çalışmasını köy gezileri ile sürdürmeye devam ediyor. Bafra ya bağlı tütüncüler köyünde, köy kahvehanesinde halka hitap etti.

MHP Bafra Belediye Başkan adayı özgür topkaya “Bizler nasıl bir göreve talip olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürmekteyiz. Başkanlık makamının büyük bir sorumluluk ve ciddiyet istediğini ve bu göreve gelen tüm siyasilerin gençlerin önünü açması gerekir ''Bu iş büyük performans işi. Hizmet aşkıyla hızlı çalışmayı gerektiren ve her saatin, her günün büyük vebali olan bir makamdır.

“VERİLEN SÖZÜN AĞIRLIĞINI BİLMEK LAZIM”

Medeniyet teknolojik anlamda kullandığımız cep telefonları, televizyonlar veya bilgisayarlarla oluşan bir kavram değildir. Medeniyet, o coğrafyanın suyu temiz ve içilebiliyorsa, yolu var ve rahatça gidilebiliniyorsa, kanalizasyon sorunu yoksa mümkündür. Fakat görüyorum ki  köylerimz’de  su, kanalizasyon ve yol sorunları var.”Ülke kaynaklarımız Türkiye’nin her yerine yetiyor da, bize neden yetmiyor? Hala kanalizasyon,  sorunu olmak zorunda mı, su sorunu ve yol sorunu olmak zorunda mı? Herkes  taşıdığı sözün ağırlığını bilmesi lazım.

HALKIMIZA ADİL OLACAĞIZ…

Belediye başkanlığı görevine geldiğinde vatandaşlarımızdan gülümseyen bir yüzü esirgemeyeceğiz Biz halkımız ile iç içe bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız

Asla uzatılan eli geri çevirmeyeceğiz ve halkımıza ADİL olacağız. Darda kalanların yardımına koşacağımız gibi halkımıza güven vereceğiz. Mutlaka insani değerlerin yaşatılması hedefi ile hizmet etmek en büyük hedeflerimizden olacaktır.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.