VERGİ REKORTMENİ KIYAK KARDEŞLERDEN BAFRA’YA BÜYÜK YATIRIM.

VERGİ REKORTMENİ KIYAK KARDEŞLERDEN BAFRA’YA BÜYÜK YATIRIM.

Her yıl Samsun’da Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Arasında bulunan

A+A-
 
Samsun Balıkçılık Su Ürünleri Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Davut Kıyak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şaban Kıyak, Muammer Kıyak Bafra ve Bölgesine örnek bir yatırımda bulundular.
Bafra İlçesine bağlı Turizm Beldesi olan Kolay Beldesi Burunca Mevkisinde büyük bir yatırım yaparak yaz ve kış aylarında 12 ay hizmet verecek olan Gökkuşağı isimli Modern Restorantı hizmete soktular.
Turizm Beldesi Unvanı alan Kolay Beldesinde hiçbir teşvik almadan Bafra ve Bölgesine hizmet vermenin, yatırım yapmanın gururunu yaşayan Davut,Şaban ve Muammer Kıyak Kardeşler yaptıkları açıklamada,’’ Üç kardeş aktif ticaret hayatımıza, baba mesleğini devam ettirmek amacıyla, 1996 yılında Samsun Toptancı Balık Halinde başladık.Kısa zamanda ilkeli ve dürüst ticaret anlayışımızla sektörümüzün farklı kollarında atılım yaptık. Her türlü su ürünleri yetiştiriciliği ve avcılığı, bu ürünlerin pazarlaması işletmemizin faaliyet alanlarıdır. Hedefimiz yeni kurduğumuz soğuk hava depomuz ve su ürünleri işleme tesislerimizle, ürünlerimizi ülke dışına ihraç etmektir. Çeşitli yatırımlarla Bafra,Samsun ve Türkiye Ekonomisine katkıda bulunmayı kendimize bir görev saydık. Her yıl Samsun Kurumlar Vergisi Rekortmenleri arasında yerimizi aldık. Bu bizim için bir gurur vesilesi olmuştur. Şimdide Kolay Beldesi Burunca Mevkiinde Gökkuşağı isminde yıllardır hizmet veren yerimizi hiçbir teşvik almadan kendi imkanlarımızla yeniledik. Burada Bafra’mızın meşhur pidesi, balık çeşitlerimiz, Pazar günleri brunchlarımız olacak. Tesisimiz alkolsüz ve ailelerin çocuklarını alıp rahatlıkla gelebilecekleri bir tesis olmuştur. Her şey düşünülmüştür. Düğünlere, Toplantılara,Toplu Yemeklere,Kahvaltılarla yaz kış 12 ay hizmet verecektir. Bafra’mızın ustaları ile işbirliği yapılmıştır. Biz Kıyak Kardeşler Bafra ve Bölgemize hizmet yaptıkça çalışma azmimiz artıyor. Ramazan Bayramı sonrası ise yapacağımız açılışla tesisimiz hizmete girecektir. Şu anda istek üzerine iftar yemekleri ile hizmet veriyoruz.’’dedi.
dscf4146.jpgdscf4150.20130729021530.jpgdscf4165.20130729021537.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.