VELİ CEYLAN EBEDİYETE UĞURLANDI

VELİ CEYLAN EBEDİYETE UĞURLANDI

Samsun`un Bafra ilçesinde yaşayan Veli Ceylan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

A+A-

Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkan yardımcısı ve Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Tuncay Ceylan`ın babası Veli Ceylan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ceylan`ın cenazesi bugün Emirefendi Mahallesinde ki evinden alınarak Mevlana Camiinde kılınaN ikindi namazı sonrası Aile Kabristanlığına defin edildi.

Cenazeye Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Mustafa Harman, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, daire amirleri, Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

veli-ceylan-ebediyete-ugurlandi-1.jpgveli-ceylan-ebediyete-ugurlandi-2.jpgveli-ceylan-ebediyete-ugurlandi-3.jpgveli-ceylan-ebediyete-ugurlandi-4.jpgveli-ceylan-ebediyete-ugurlandi-5.jpgveli-ceylan-ebediyete-ugurlandi-6.jpgveli-ceylan-ebediyete-ugurlandi-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.