Vekil Kırcalı’ya birincilik ödülü

Vekil Kırcalı’ya birincilik ödülü

Samsunenleri anketinde en başarılı siyasetçisi kategorisinde halkın oylarıyla birinci olan Ak Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı birincilik ödülünü düzenlenen bir törenle Gazeteci-Yazar Ünal Yavuz’un elinden aldı.

A+A-

Törene aynı ankette üstün hizmet ödülü alan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven’de katıldı.

Tören sırasında bir konuşma yapan Milletvekili Kırcalı şunları söyledi:

Samsunumuz çok farklı bir çalışmaya şahit oldu. Bu farklı çalışma ile samsunenleri ismiyle bir anket düzenlendi. Çeşitli kategorilerde vatandaşlarımız oy kullandı. Samsun enleri ismiyle düzenlenen bu ankete 125.881 farklı internet kullanıcısı katıldı. 172.571 oturum açıldı. 
208.711 oy kullanıldı. Tespit edilmiş olan bu sonuçlar halkımızın büyük ilgisini göstermektedir. Ankette samsunun en başarılı siyasetçisi kategorisinde şahsımızda aday gösterilmişti. Öncelikle bu adaylık için teşekkür ediyorum. Yapılan ankette vatandaşlarımız oylarıyla bizleri onure etti. Benim için o ankette yer alan tüm arkadaşlarım birincidir. Hepsine saygılarımı sunuyorum.

8 Ocak günü yapılan çok güzel olduğunu öğrendiğim samsunenleri ödül töreninde genel başkanımız ve başbakanımızın da katıldığı partimizin 24. istişare ve değerlendirme toplantısında Afyonkarahisar’da bulunduğum için çok arzu etmeme rağmen katılamamıştım.

Kendileri bizzat gelerek samsunun en başarılı siyasetçisi alanında birincilik ödülümüzü vermeyi arzu ettiler. Kendilerinin bu nazik davranışlarına çok teşekkür ediyorum.

Bu ankette yer alan ve ödül alan samsunlu tüm arkadaşlarımızı ve kurumlarımızı tebrik ediyorum.

odul-orhan-kircali.jpgodul-orhan-kircali-2.jpgodul-orhan-kircali-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum