Vekil Kırcalı’dan Bafra Alaçam Karayoluna ‘Yol Aydınlatma’ Projesi

Vekil Kırcalı’dan Bafra Alaçam Karayoluna ‘Yol Aydınlatma’ Projesi

​​​​​​​Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve beraberinde ki heyet, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’yı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde makamında ziyaret etti.

A+A-

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Bafralı Gazeteci Abdullah Özdemir ve Barış Medya Grubu Haber Merkezi Muhabiri Ali Keskin, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’yı Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Bafra ile ilgili konuşan Milletvekili Kırcalı, Bafra-Alaçam Karayoluna yapılmasını istediği ‘Yol Aydınlatma’ projesinden bahsetti.

Kırcalı,

’’Herkesin bildiği üzere Bafra Alaçam Karayolu geceleri çok karanlık. Bafra ilçemiz, tarım ilçesi olduğu için Karayolunda otomobillerin yanı sıra traktörlerde bir hayli fazla ve geceleri karanlık olduğu için dönem dönem maalesef trafik kazaları haberlerini okuyabiliyoruz.

Ve geceleri bu karanlık meselesini ortadan kaldırmak ve sürücülerimizin daha rahat trafikte seyir edebilmeleri için ‘Yol Aydınlatması’ projesi hazırladık.

Bir aksilik olmadığı takdirde en kısa zaman da proje gerçekleşecek’’ dedi.

vekil-kircalidan-bafra-alacam-karayoluna-yol-aydinlatma-projesi-1.jpgvekil-kircalidan-bafra-alacam-karayoluna-yol-aydinlatma-projesi-2.jpgvekil-kircalidan-bafra-alacam-karayoluna-yol-aydinlatma-projesi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum