VEKİL KIRCALI AFET BÖLGESİNDE İNCELMELERDE BULUNDU

VEKİL KIRCALI AFET BÖLGESİNDE İNCELMELERDE BULUNDU

Samsun’unun Bafra ilçesinde geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağıştan etkilenen Bengü köyü halkını Bafra protokolü ziyaret etti.

A+A-

Bafra ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan sel sonrasından Bengü mahallesinde maddi hasar meydana gelirken 10-15 civarından büyükbaş hayvan telef olmuştu. Mahalle sakinlerinin durumunu Samsun Ak Parti milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bölgede inceleme yapmak suretiyle zarar tespiti yaptı. Vekil Kırcalı;” Samsun ve bölgesinde etkili olan sağanak yağış sonrası Bengü mahallemizde bazı vatandaşlarımızın maddi kayıpları meydana gelmiştir. Bazı mahalle sakinlerimizin Büyükbaş hayvanları telef olmuş. Bugün burada ilçe kaymakamımız ve Belediye başkanımız ile bölgede incelemeler yaptık. Devletimiz vatandaşlarımızın mağduriyetini giderecektir.”

orhan-kircali-bengude-afetzadeleri-ziyaret-etti1.jpgorhan-kircali-bengude-afetzadeleri-ziyaret-etti7.jpgorhan-kircali-bengude-afetzadeleri-ziyaret-etti11.jpgorhan-kircali-bengude-afetzadeleri-ziyaret-etti12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.