VEFAT ETMEDEN ÖNCE OKULUNA SON YARDIMI YAPTI

VEFAT ETMEDEN ÖNCE OKULUNA SON YARDIMI YAPTI

Samsun'un 19 Mayıs İlçesinde Yaklaşık bir ay önce ani rahatsızlık sonucu genç yaşta vefat eden Demet öğretmenin hayali gerçekleşti.

A+A-

19 Mayıs İlçesi Tekel İsmail Çolak Ortaokul Türkçe Öğretmeni Demet İyigün vefat etmeden önce okulun kapılarını kendi girişimleri sonucu yeniledi.

KENDİ GÖREMEDEN VEFAT ETTİ

Görev yaptığı Okulunda 17 sınıf ve idare kapısını kendi girişimleri ile Emrem Vakfı aracılığıyla tamamen değişti. Okul kurulduğu günden bugüne eski sınıf kapılarını kullanıyordu. İş güvenliği kapsamında kapı kollarının mandallı, koridora açılan kapılarında sabitleyici takılarak öğrencilerin teneffüste ve boş zamanlarında güvenliği sağlanmış oldu.

ÖĞRENCİLERİ ONDAN MİNNETTAR

Tekel İsmail Çolak İlk Orta Okulu Müdürü Abdullah Kamil Satıcı, ”Okul olarak demet öğretmenimizi kaybetmenin hüznü içerisindeyiz. Öğretmenimiz vefat etmeden önce Emren Vakfı işbirliği ile en son teknoloji yeni sistem sınıf kapıları ile idare kapılar değişti. Demet öğretmenin öğrencileri okuyup öğretmenlerinin izinden ilerliyor, en son projesi ise “önce sayfaları sonra pedalları çevir kitap okuma projesi ”diye bir çalışma yapmıştı. O Projeyi görmeden aramızdan ayrıldı ”dedi.

18156220_1627342107296767_2479773114758244352_o.jpg38719.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.