Vedat Anarat Göz Yaşları Arasında Toprağa Verildi

Vedat Anarat Göz Yaşları Arasında Toprağa Verildi

Vedat Anarat Göz Yaşları Arasında Toprağa Verildi. Vedat Anarat İçin Ziraat Odası Önünde Tören Düzenlendi

A+A-

Vedat Anarat Göz Yaşları Arasında Toprağa Verildi. Vedat Anarat İçin Ziraat Odası Önünde Tören Düzenlendi Sabah Etyemez Köyündeki evinin önünde ilk tören düzenlendi. Yakınları ve sevenlerinin helallikleri alındı. Alaçam ve çevre ilçe ve illerden gelen çok sayıda seveni cenaze törenine katıldı. Saat 11 de Etyemez Köyündeki evinin önünden alınan Cenaze uzun bir konvoy eşliğinde Alaçam'a getirildi. Alaçam Ziraat odası önünde bir tören düzenlendi.

Törende Vedat ANARAT'ın yaptığı hizmetler şöyle 1956 yılında Alaçam’da doğan Vedat ANARAT, İlk ve orta öğrenimini Alaçam’da tamamladıktan sonra, 1974 yılında Samsun Ticaret Lisesinden mezun oldu. 1989 – 2012 yılları arasında Etyemez Köyünde 23 yıl Muhtarlık, 1996 – 2012 yılları arasında 16 yıl Alaçam Ziraat Odası Başkanlığı, 1997 – 2007 yılları arasında 10 yıl Alaçam Muhtarlar Dernek Başkanlığı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Alaçam Meslek Yüksek Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı yaptı. 1995 yılında kurmuş olduğu ÖZGÜR-TUR LTD. ŞTİ. İle ilçemizde ve bölgemizde taşımacılık, inşaat, temizlik hizmetleri ve tarımsal alanlarda başarılı faaliyetlerde bulundu.

İş hayatına özel bir şirkette başlayan Vedat ANARAT Alaçam ve Etyemez Köyünün ekonomik ve sosyal kalkınması için örnek çalışmalarda bulunmuştur. Evli ve iki çocuk babası iken 56 yaşında vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan Rahmet, Geride kalan tüm sevdiklerine ve aile efradına baş sağlığı dileriz. Buradaki törenin ardından cenaze tekrar Etyemez köyünde bulunan camiye getirilerek burada cenaze namazı kılınarak köy mezarlığına defin edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.