VATANDAŞLARDAN BAKAN ve BAŞKANA TEPKİ

VATANDAŞLARDAN BAKAN ve BAŞKANA TEPKİ

Şehit Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun cenazesinde bir grup, belediye başkanını dövdü, Bakan Kılıç'a tepki gösterdi.

A+A-

Şehit piyade er Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun cenazesinde bir grup, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz'ın makam aracının önünü keserek tepki gösterdi. Grubu sakinleştirmek isteyen Belediye Başkanı Yılmaz'ın yüzüne, bir yumruk isabet etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Vali Hüseyin Aksoy da defin sırasında köye geldi. Bakan Kılıç şehidin mezarına toprak attı. Ardından Aydoğdu ailesine taziyede bulunmaya giderken tepki sesleri yükselmeye başladı. Bir kişi Bakan Kılıç'a "Şehit evine değil Oslo'ya gidin" diye bağırdı. Başka bir kişi de "Bir bakanı iki yüz kişi koruyor ama bizim evladımızı kimse koruyamadı" diye bağırdı. Bunun üzerine Bakan Kılıç kalabalığa dönerek "Şehit, hepimizin şehidi. İstismara izin vermeyin, şehit, Türk milletinin şehidi" diyerek şehidin ailesinin yanına giderek taziyede bulundu. 

 Bingöl'deki saldırıda 11 aylık askerken şehit düşen ve ailesinin tek erkek çocuğu olan jandarma er Savaş Topal için ise Alaçam ilçesi Yenice köyünde tören düzenlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.