VATANDAŞ TEPKİLİ ’’ ÖNCEDEN İYİYDİ, AMA ŞİMDİ DEĞİL’’

VATANDAŞ TEPKİLİ ’’ ÖNCEDEN İYİYDİ, AMA ŞİMDİ DEĞİL’’

Samsun’un Bafra İlçesinde, Bafra Devlet Hastanesine tedaviye giden vatandaşlar, hastanede ki bazı düzenlemelerden rahatsız olduğunu belirtti.

A+A-

Konu ile açıklama yapan Esma Hanım şu konulara değindi;

Eskisi Gibi Artık Sıra Alınmıyor !!!

‘’Öceki senelerde çok iyiydi, ama şimdi memnun değiliz. Sekreterler doktorların yanına tekrar alınsın. Çünkü doktorun yanın da sekreteri olmayınca, tedavi için gelen hastalar için kimse ilgilenemiyor ve gün de örneğin 20 hasta tedavi olabilecekken şu an bu sayı 10’a düşüyor. Ve önceden sekreterler var iken sabah erken saatlerde gelip sıra numarası alabiliyorduk ama şimdi 182’yi arıyoruz ama bize çok uzun zaman sonrasına randevu veriliyor. Bu da ister istemez bizleri mağdur ediyor. Çünkü hastalığı olan insanlar 10 gün yada 15 gün randevu beklememeli diye düşünüyorum. Yetkililerden bu konu hakkında en yakın bir zamanda bir çözüm bekliyoruz’’ dedi.

Esma Hanım’dan sonra düşüncelerini söyleyen Asiye Hanım ise;

‘’Önceden geceleri acil kapısından polikliniklere geçiş yapabiliyorduk. Ama şimdi o kapı bile kilitlenmiş. Geceleri artık o kapıdan geçiş yapamıyoruz. Erkekler gece vakti hastanenin dışında dolaşıp kantine gidebiliyorlar ama biz bayanlar gecenin bir vakti hastanenin çevresini dolaşmak zorunda kalıyoruz ama gerçekten korkarak gidiyoruz. Bu konu hakkında da en yakın zamanda çözüm istiyoruz. Ve doktorların da yanından sekreterlerin alınmasına bende gerçekten karşıyım. Önceden hastaneye gittiğimiz zaman doktora girmeden önce derdimizi sekretere anlatabiliyorduk ama şimdi derdimizi kimseye anlatamıyoruz ve kimse bizimle ilgilenemiyor. Doktora randevu alma konusunda gerçekten çok büyük sıkıntılar çekiyoruz ve çekmeye de deam ediyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum