Vatandaş İsyan Etti Tozdan Nefes Alamıyoruz Ölelim mi?

Bafra ilçesine bağlı Gazibey Mahallesi Acısu mevkiisinde ki yol problemi ile ilgili Kospınar mevkide yaşayan Ömer Bulut ile bir söyleşi gerçekleştirdik.

A+A-

Bafra ilçesine bağlı Gazibey Mahallesi Acısu mevkiisinde ki yol problemi ile ilgili Kosmer mevkide yaşayan Ömer Bulut ile bir söyleşi gerçekleştirdik.

aci-su-toprak-yol.png
Ömer Bulut yaptığı açıklamada,’’Bu yolumuz perişan. Acısuya kadar. Orada bir nimetimiz var. Acı suyumuz var. Burada ailelerin geldiği bir tesis var. Yolu yaptık açtık ama, ne beton dökülüyor ne de asfalt yapılıyor. Bizler toz içerisinde yaşıyoruz. Bizzat gelin bir görün bizim halimizi. Bir araba geçtiği zaman evde durulabiliyor mu.?
Toz gün doğusu eve basıyor. Evimiz tozun içinde. Torunlarım var. Çoluk çocuğum var. Ben onları düşünmek zorundayım. Bizler toz içinde yaşamak zorundamıyız. 
Bu yolun yapımı 6 ayı geçti. Söz verildi. Önceki başkanlarımız da söz verdi. Yapılmadı. Şimdikilerde söz verdi yapılmadı. Bu başkanımız da söz verdi ama . Bu sene olmaz . Bu sene olmazsa ne zaman olacak. Bir an  önce bu yolun yapılması lazım. 
Nebiyanın , dağın zirvesine kadar asfalt oluyor da. Bu Gazibey’in Acısu mevkii neden beton, asfalt yapılmıyor. 
Benim misafirlerim gelince toz içinde kalınca bana soruyorlar. Ne ne biçim partilisin diye soruyorlar.
Ben Ak Partiliyim. Biz kimseye söz geçiremiyoruz ki. Bizim mi dökmemiz lazım betonu. 
Bizler yetkililer, başkanlar söz verdi. Asfalt dökülecek diye. Ama dökülmedi. 
Artık seçime mi yatırım yapılıyor onu bilemem. Buralarda tozun yanı sıra kazalarda oluyor. Tehlikeli gidenler var. Bu yolun yapılması için birilerinin ölmesi mi lazım. Kazamı olması lazım. 
Başkanlar set yapalım diyor. 3 gün sonra sürücü bize demeyecek mi sen trafik polisimizsin buraya set koydun diye sormaz mı. 
Ben büyükşehir yasasından memnun değilim. Hiç birimiz memnun değiliz. Sen büyükşehir belediyesi olarak Bafra Belediyesinin bütün imkanlarını almışsın elinden . Bafra Belediyesi Başkanı imkanım yok diyor. Büyükşehir Bizim İçin Değil. Kimin için olduğunu bilmiyorum. Eğer Büyükşehir eğer faydalı ise bu yolu yapsın da görelim.’’diyerek sıkıntılarını anlattı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum