Vali Şahin'den askere ve polise tatlı ikramı

Vali Şahin'den askere ve polise tatlı ikramı

SAMSUN Valisi İbrahim Şahin, Samsun'da gerçekleşen huzur operasyonunda asker ve polis noktalarını gezerek personellere tatlı ikramında bulundu..

A+A-

Türkiye genelinde dün akşam saatlerinde gerçekleşen huzur operasyonu Samsun'da da gerçekleştirildi. Bu arada Samsun Valisi İbrahim Şahin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve İl Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu ile birlikte arama noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde takip ederek son durum ile ilgili bilgiler aldı. Vali Şahin, ayrıca yanında getirdiği tatlıları kendi eliyle polis ve jandarma görevlilerine ikram etti.


Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı tüm birimlerden 929 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda kentin giriş-çıkışlarında ve belli bölgelerde oluşturulan 70 kontrol noktasında durdurulan bin 150 araç didik didik arandı. 70 araç sürücüsüne eksik belgelerden dolayı 59 bin 574 lira para cezası kesildi, 27 araç trafikten men edildi. 5 bin 689 kişinin kimlikleri sorgulanırken, mahkemece hakkında yakalama kararı bulunan 14 kişi gözaltına alındı. Denetim yapılan umuma açık 273 işyerinden 3'üne idari para cezası uygulandı. İl genelindeki denetimlerde toplam 4 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 74 mermi, 2 bıçak, bir kurusıkı tabanca, esrar ve 21 adet uyuşturucu haplar da ele geçirildi.

vali-sahinden-askere-ve-polise-tatli-ikrami.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.