VALİ ŞAHİN İLE BAŞKAN YILMAZ İFTARINI VEZİRKÖPRÜLÜLERLE AÇTI

VALİ ŞAHİN İLE BAŞKAN YILMAZ İFTARINI VEZİRKÖPRÜLÜLERLE AÇTI

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Vezirköprü ilçesinde iftar programı düzenlendi.

A+A-

İftar programının düzenlendiği Vezirköprü Cumhuriyet Meydanına gelişinde protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, karşılama töreni sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte iftar programına katılan vatandaşlarla sohbet etti.
 
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ programda yaptığı konuşmada,"Değerli Vezirköprüler; geçen yılda iftarımızı hep beraber bu meydanda yapmıştık. Hepinizin evinde orucunu açacak kadar bir nimet vardır ama sizler bu davetimize icabet ettiniz. Buraya geldiniz. Ramazan ayının güzelliğini, iftarı hep beraber açmanın güzelliğini bizlere yaşattınız. Allah hepinizden razı olsun. Nice iftarlarda beraber olmak dileklerimle, Allah orucunuzu kabul etsin ’’dedi.
 
FABRİKAYI BİRLİKTE GEZDİLER

Bu arada Başkan Yılmaz ve Vali Şahin iftardan önce Vezirağaç Orman Ürünleri fabrikasını ziyaret ettiler. Fabrika yetkililerinden bilgi alan ve incelemeler yapan Vali Şahin ve Başkan Yılmaz buradan iftarın yapılacağı Vezirköprü Cumhuriyet Meydanı’na geçtiler.İftar programına ayrıca Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel,Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, , AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Doğan, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.