VALİ OSMAN KAYMAK 19 MAYIS İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ OSMAN KAYMAK 19 MAYIS İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Samsun Valisi Osman Kaymak 19 Mayıs ilçesini ziyaret etti.

A+A-

Samsun Valisi Osman Kaymak 19 Mayıs ilçe ziyaretine 19 Mayıs kaymakamlık makamını ziyaret ederek başladı. Ardından 19 Mayıs Belediye başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, 19 Mayıs belediyesinin ilçede yapmış olduğu yatırımlar ve projeleri hakkında bilgi aldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu” Öncelikle Sayın Valimiz Osman Kaymak Beye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.19 Mayıs Belediyesi olarak ilçemizde yapmış olduğumuz yatırımlar ve planlanan projeler hakkında kendisine bilgiler aktardık, bilgi alış verişinde bulunduk” dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak” Bugünde Samsun ilimizin yükselen değerlerinden biri olan 19 Mayıs ilçemizi ziyarete geldik. Aldığım bilgiler doğrultusunda özellikle son yıllarda yapılan yatırımlar ile 19 Mayıs ilçemizin çehresi değişmiş yaşam kalitesi artmıştır. Bizlerde bu toplantılarda Samsun’u ve Samsun’luları daha yakından tanıma, sorunları belirleme ve çözüm üretme noktaları konusunda birlikte akıl üretmeye çalışacağız. Bütün ilçelerimizin gelişmesi, kalkınması ve yaşam kalitesinin artması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından 19 Mayıs ilçesi Ondokuzmayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsünde bulunan Havacılık ve Uzay Teknolojileri Uygulama Araştırma Merkezi (UZAYTEM)’i ziyaret eden Vali Kaymak 19 Mayıs ilçesini gökyüzünden inceleme fırsatı buldu.

Vali Osman Kaymak Havacılık ve Uzay Teknolojileri Uygulama Araştırma Merkezi (UZAYTEM) ziyaretinin ardından 19 Mayıs ilçesinde faaliyet gösteren ve dünyanın en büyük sigara üreticisi olan British American Tobacco (BAT) ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Engiz Mahallesinde 3 Çocuğu engelli olan Dursun ailesini ziyaret eden Vali Kaymak Şehit Murat Uzun’un ailesini ziyaret etti.

İlçede bulunan kesme çiçekçilik seralarını da ziyaret eden Vali Osman Kaymak inşaatı tamamlanmak üzere olan 19 Mayıs Barajını ziyaret ettikten sonra 19 Mayıs ilçesinden ayrıldı.

Programa Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çakır,19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, daire amirleri katıldı.

vali-kaymaz-engizde.jpgvali-kaymaz-engizde-001.jpgvali-kaymaz-engizde-002.jpgvali-kaymaz-engizde-003.jpgvali-kaymaz-engizde-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.