Vali Kaymak'tan Hüzünlü Veda

Vali Kaymak'tan Hüzünlü Veda

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle mülkiye başmüfettişliğine atanan Samsun Valisi Osman Kaymak için Valilik binası önünde uğurlama merasimi düzenlendi.

A+A-

Uğurlama törenine devlet erkanları ve vatandaşlar akın etti. Törende hüzünlenen Samsun Valisi Osman Kaymak açıklamada bulundu.

vali-kaymaktan-huzunlu-veda4.jpg

Samsunluların dertleri ve sorunları için uğraştığını söyleyen Kaymak, "3 yıl elimden geldiğince Samsunluların dertleri için uğraştım, sorunları çözmeye çalıştım. Elimizden bu kadarı gelmiş. Biliyorsunuz memuriyette bunlar mukadderdir. Bizi buraya gönderenler bugünde alıyorlar onun için kimseye dargınlığım yoktur. Her şeyin kararını veren Allah'tır. Arkamızda güzel iz bırakarak gitmek benim için en önemlisiydi. Ben bunu bıraktığımı düşünüyorum. Gönlüm burada kalacaktır. Bedenen buradan gitsem de gönlüm hep burada kalacaktır. Samsun'daki her güzel şey beni mutlu edecektir. Devlette küsmek olmaz. Devlete hizmet benim için büyük bir şereftir. Gerek Samsun Valiliği gerekse bundan önceki görevlerimde onurla, gururla, şerefle hizmet etmeye çalıştım. Vicdan olarak rahat gidiyorum" dedi.

vali-kaymaktan-huzunlu-veda2.jpg

Konuşmanın ardından Vali Kaymak ile vedalaşmak isteyenler sıraya girdi. Herkesle fotoğraf çektiren ve teşekkür ederek vedalaşan Vali Kaymak İstanbul'a uğurlandı.

vali-kaymaktan-huzunlu-veda1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.