Vali Dağlı’dan Jandarma’ya başarı belgesi

Vali Dağlı’dan Jandarma’ya başarı belgesi

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 1-7 Mayıs Karayolları Trafik Haftası dolayısıyla jandarma ve emniyette görevli trafik ekiplerini başarılarından dolayı ödüllendirdi.

A+A-

Yapılan değerlendirmeler neticesinde başarı belgesine layık görülen Havza İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Jandarma VII Kademeli Çavuş Murat Kambur’da ödül töreninde belgesini aldı.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı törende  1-7 Mayıs Karayolları Trafik Haftası dolayısıyla Jandarma ve Emniyetin trafik bilincinin en üst düzeye çıkarılmasının yanı sıra, ön koltuklarda olduğu gibi arka koltuklarda da kullanıldığında trafik kazalarındaki ölüm oranlarını en aza indirdiği tespit edilen, can güvenliği açısından büyük önem arz eden emniyet kemerinin kullanımı konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliklerde üstün gayret ve fedakarlık gösterdiğini kaydetti.

Samsun Valiliğinde düzenlenen  ödül töreninde Samsun’da trafik eğitimleri başta olmak üzere etkinliklerde aktif görev alan emniyet ve jandarma personeline başarı belgeleri verdi.

Yapılan değerlendirmeler neticesinde başarı belgesine layık görülen Havza İlçe Jandarma Komutanlığı 25. Trafik Tim Komutanı Uzman Jandarma VII Kademeli Çavuş Murat Kambur'da başarı belgesini Samsun Valisi Zülkif Dağlı’nın elinden aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.