Vali Dağlı'dan Jandarma Teşkilatının 183.Yılı Mesajı

Vali Dağlı'dan Jandarma Teşkilatının 183.Yılı Mesajı

Kahramanlıklarla dolu şanlı geçmişiyle kadim devlet geleneğimizin en tecrübeli kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatı, kuruluş tarihi olan1839 yılından bugüne milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için sarsılmaz bir inançla görev yapmaktadır.

A+A-

Kahramanlıklarla dolu şanlı geçmişiyle kadim devlet geleneğimizin en tecrübeli kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatı, kuruluş tarihi olan 1839 yılından bugüne milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için sarsılmaz bir inançla görev yapmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması ve Necip Milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması adına gece gündüz demeden fedakârca çalışan Jandarma Teşkilatımız, sorumluluk üstlendiği tüm alanlarda başarıyla görev yapmakta olup görevlerinin ifasında gösterdikleri fedakârlık ve feragat örnekleriyle Yüce Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olmayı başarmaktadır.

Gücünü yasalardan, desteğini Aziz Milletimizden alan Jandarma Teşkilatımız; vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla milletimizin sevgi ve güvenine mazhar olmuştur.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip bir görev bilinciyle halkımızla bütünleşen Jandarma Teşkilatımız; asli görevlerinin yanı sıra hayata geçirdiği sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle de halk ile devlet arasında önemli bir köprü vazifesi görmektedir.

Milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli rol üstlenen Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor ve görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.