Vali Dağlı Bafra Anadolu Pirinç'i ziyaret etti

Vali Dağlı Bafra Anadolu Pirinç'i ziyaret etti

Samsun Valisi Dr. Zülkif DAĞLI Bafra İlçesinde OSB’de faaliyet gösteren Anadolu Pirinç Fabrikasını ziyaret ederek işletme ortağı Muharrem Göksel’den fabrika ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

A+A-

Anadolu Pirinç İşletme Ortağı Muharrem Göksel ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Vali Dağlı ve beraberindeki heyete açıklamalarda bulundu.

Göksel, ’’Türkiye’de en iyi çeltik Bafra ovasında yetişiyor. Bafra OSB’de bulunan pirinç fabrikamızı kurduğumuz ilk günden itibaren Bafra’da ve Bölgemizde çeltik üreten üreticilerimizde kazanmaya başladı.  Pandemi süresince özellikle hijyen konusunda hassas davrandık. Çalışanlara bu işin önemini, hassasiyetini anlattık. Öncelikle maske, bone,eldiven ve galoş gibi tüm hijyenik önlemlerimizi aldık. Toplumumuzda şöyle bir düşünce var, ne yazık ki hastalıklar birinin başına gelmeden anlaşılmıyor. Bu hastalığı sevdiğine bulaştırmak istemiyorsanız çalıştığınız ortamda hijyen kurallarınıza uymanız gerekmektedir. Sonuç itibariyle biz gıda üretiyoruz. Biz işletme  olarak bu konuya gereken hassasiyet ile davranıyoruz.‘’ dedi.

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı ise , ”Bafra tam bir tarım ilçesi. Gerçekten güzel şeyler yapıldığını görüyoruz. Burada Sera OSB kurulma çalışmaları devam ediyor. Organize Sanayi Bölgemizde Bafra Anadolu Pirinç çeltik fabrikasını ve paketleme tesisini gördük. Tarım bağlamında Bafra ilçemizde daha neler yapılabilir bunları planlıyoruz. Kaymakam arkadaşımızla, belediye başkanımızla, ticaret odamızla, borsamızla ve buradaki yerel temsilcilerle iş birliği içerisindeyiz. Bunları hep birlikte başaracağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve beraberindeki heyet Anadolu Pirinç Fabrikası tesislerini gezerek işletme ortağı Muharrem Göksel’den geniş bilgi aldılar.

Ziyarette Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Samsun  İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar,  Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Tarık Erol, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Fatih Özer, Bafra OSB Müdürü Recai Akçer ile Bafra Anadolu Pirinç yönetimi ile personeli hazır bulundu.

vali7.jpgvali1.jpgvali2.jpgvali3.jpgvali4.jpgvali5.jpgvali6.jpgvali9.jpgvali8.jpgvali10.jpgvali11.jpgvali12.jpgvali13.jpgvali14.jpgvali15.jpgvali16.jpgvali17.jpgvali18.jpgvali19.jpgvali20.jpgvali21.jpgvali22.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.