VALİ AKSOY’DAN SAMSUNSPOR’A MORAL ZİYARETİ

VALİ AKSOY’DAN SAMSUNSPOR’A MORAL ZİYARETİ

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’u ziyaret ederek teknik ekibe ve oyunculara moral verdi.

A+A-

Hafta sonu İzmir deplasmanında Bucaspor ile oynayacak olan Samsunspor’u, Vali Hüseyin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J.Albay İsmail Özcan ve İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Teknik Direktör Besim Durmuş’un yanı sıra, kulüp yöneticileri ve futbolcular da hazırda bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, “Valimiz her zaman bizim yanımızda. Geçen hafta kötü bir hafta geçirdik. Onun üzüntüsünü yaşarken bize bu ziyareti hem bize hem de futbolcu arkadaşlarımıza büyük bir moral oldu. Yarın da İzmir’e, Buca deplasmanına giriyoruz” dedi.
Kalan 4 maçın Samsunspor için çok önemli olduğunun altını çizen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, “Biz de Samsunumuzun önemli bir değeri olan Samsunsporumuza destek vermek amaçlı bugün buradayız. Zaman zaman çeşitli nedenlerle kulübümüzü ziyaret ediyoruz. Ligin bitmesine 4 hafta kaldı. 4 maçımız kaldı ve bu 4 maç Samsunspor için önemli maçlar. Şu anda ligde bulunduğumuz arzu etmediğimiz ve sıkıntı oluşturacak bir konumdur. Bunu önümüzdeki haftalarda herhangi bir olumsuz noktaya taşımamak adına bundan sonraki maçlarımızın önemini bilerek sahaya çıkıp değerlendirme yapmamış ve ona göre maçları oynamamız gerekiyor. Gerek hocamız gerek yöneticilerimiz gerekse futbolcularımız bu sorumluluk içersinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Bizlerde Buca maçı öncesinde buraya gelerek Samsunsporumuza desteklerimizi aktarıyoruz. 4 hafta kritik haftalar ve bu haftalarda sıkıntı yaşamadan, strese girmeden, son haftaya herhangi bir risk bırakmadan atlatmamız gerekiyor. Samsunsporumuza Samsunlu iş adamlarımızın belirli ölçüde destekleri genişleyerek devam etmesi gerekiyor. Sadece sınırlı birkaç kişinin destekleriyle bu takımı taşımamız oldukça zor. Onun için Samsun’un iş dünyasının Samsunsporumuza destek vermesini özellikle bekliyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Aksoy, kulüp başkanı, teknik direktör ve futbolcularla baş başa görüşme yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.