Uzm. Dr. Önder Özüm Polat istifa mı ediyor?

Uzm. Dr. Önder Özüm Polat istifa mı ediyor?

11 yıldır Bafra Devlet Hastanesi’nde dâhiliye uzmanı olan ve Bafra Devlet Hastanesi’nin en sevilen doktorları arasında olan Dâhiliye Uzmanı Dr. Önder Özüm Polar istifa ediyor mu? Ettirilmeye mi çalışılıyor?

A+A-

Bafra Devlet Hastanesi’nde uzun yıllardır görev yapan ve Bafralıların çok sevdiği Uzm. Dr. Önder Özüm Polat Bafra Devlet hastanesindeki görevine son vermeye hazırlanıyor. 


HASTANEDE ÇİFTE STANDART MI UYGULANIYOR


Bafra Devlet Hastanesi yönetiminin tutumu,  pandemi sürecinde ki tedavi yoğunluğu ve doktorların başka yerlere görevlendirilmeleri doktorları canından bezdirdi. 
İddialara göre, poliklinik dışında pandemi servisinde de görevlendirilmesi gerekirken uzman Doktor Önder Özüm Polat, bu süreçte pandemi servisinde görevlendirilmedi. 
Ortaya çıkan iddialar sonucunda, yeni edinilen bir bilgiye göre Doktor Önder Özüm Polat, pandemi servisine görevlendirilmesi yapıldı. Ortaya atılan iddialar ve hastane yönetiminin konu hakkında açıklama yapmaması ise iddialara güç kazandırdı.


BAFRALILAR UZM. DR. ÖNDER ÖZÜM POLAT’IN İSTİFASINI İSTEMİYOR

İstifa etmesi gündem de olan ve kulaktan kulağa yayılan Dr. Önder Özüm Polat’ın istifa haberleri de hastaları tarafında tepkiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum