Uyuşturucu tacirlerine polis vurgunu

Uyuşturucu tacirlerine polis vurgunu

İzmir'in Çiğli, Bayraklı ve Konak ilçelerinde operasyon yapan narkotik polisi, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen 10 kişiyi yakaladı, mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

A+A-

İzmir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmayla 3 operasyon düzenledi. İlki, Konak ilçesi Basmane bölgesinde metruk bir binada H.K.(39), A.K.(42) ve F.Y.(18) isimli şahısların uyuşturucu madde sattığı bilgisinin alınması üzerine yapıldı. Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla H.K., A.K. ve F.Y. yakalandı. A.K. isimli şahsın yapılan üst aramasında 2.30 gram esrar maddesi, metruk bina içerisinde yapılan aramada araba tekerleği içerisine gizlenmiş vaziyette 50 gram esrar ele geçirildi. H.K. ve A.K. alınan ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığında serbest bırakılırken, F.Y. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

HAP ELE GEÇİRİLDİ
Narkotik ekibi, Bayraklı İlçesinde R.S. (31) ve Ö.S. (26) isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisinin alması üzerine; yapılan operasyonla T.T.(22), Ö.S., R.S. ve S.K. (14)'yı yakaladı. Ö.S. isimli şahsın yapılan üst aramasında 5 gram esrar, evlerinde yapılan aramada ise 105 adet ecstasy hap ele geçirildi. Şahıslar ile ilgili yapılan incelemede R.S.’nin 8 suçtan arandığı tespit edildi. T.T., Ö.S. ve Suça Sürüklenen çocuk S.K. alınan ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığında serbest kalırken, Ö.S. ve R.S. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

METRUK BİNAYA BASKIN
Narkotik polisleri son operasyonunu Çiğli ilçesinde bulunan bir parkta yaptı. B.D.(29) ve E.T.(27) isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve metruk bir binada sakladıkları bilgisinin alınması üzerine; Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla E.T. ve B.D. yakalandı. Şahısların üstlerinde ve metruk binada yapılan aramada 150 gram esrar ele geçirildi. B.D. isimli şahıs alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığında serbest kalırken, E.T. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yapılan bu operasyonla birlikte son 10 gün içerisinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik 5’i okul önleri ve çevresi olmak üzere 8 ayrı uygulama yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.