ÜYELER KİBAROĞLU DEDİ

ÜYELER KİBAROĞLU DEDİ

Bafra Ticaret Borsa seçimleri yapıldı

A+A-


Bafra da Sivil toplum örgütlerinde değişim devam ediyor. Değişiklik Dün Ticaret ve Sanayi Odasındaydı, Bu gün  Ticaret Borsasında yaşandı. 

Bafra Ticaret Borsası nda yapılan seçime  Mevcut Başkan Hayrettin Demircioğlu ve Namık Kibaroğlu arasınada iki liste halinde yapılan seçimde 126 üyenin 118’i oy kullandı. 118 üyenin 64 oyunu alan Namık Kibaroğlu kazandı.

Bafra Ticaret Borsası yeni başkanı Namık Kibaroğlunun listesi ise şu isimlerden  oluştu; Namık Kibaroğlu,Ahmet Sabri Kara,Ersal Usat, Balcıoğlu Orman Ürünleri San. A.ş.,Davut Güler, Ahmet Nabi Gültekin,Hasan Kolbaşı, Atimeks İth.İhr.Nak.Gıda Ltd. Şti., Mustafa Acar, Erollar Un Yem Otomotiv San.,Bayram Yılmaz, Üresin Tarım Hayvancılık.Or. Su. İnş.Tekstil Turizm. San. Tic.Ltd. Şti. Muharrem Yangal ve Mehmet Hilmi Bölük.

Bafra Ticaret Borsası seçimlerinde 126 üyenin 118’i  oy kullandı. Hayrettin Demircioğlu  54,  Namık Kibaroğlu 64 oy aldı.   

Seçimlerin ardından konuşan Kibaroğlu tüm üyelere teşekkür ederek, "Sonuç olarak bu bir bayrak yarışıdır. En başından buyana söylediğimiz gibi kalıcı olan kişiler değil, kurumlardır. Oldukça demokratik bir ortamda yapılan bu seçimde devraldığımız  bu hizmet bayrağını daha üst seviyelere taşıyacağız” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.