ÜVEY BABASI VE SEVGİLİSİNİ YAKTI

ÜVEY BABASI VE SEVGİLİSİNİ YAKTI

Samsun’da üvey babasını oturdukları evde başka bir kadınla yakalayan şahıs, evi benzinle ateşe verdi. Yangında 2 kişi ağır yaralandı.

A+A-

Olay, gece saat 01.30 sıralarında İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 sene önce annesini kaybeden ve üvey babası Ahmet Ş. (57) ile beraber yaşayan İ.K. (35), gece geç saatlerde eve geldiğinde içeride bir kadın olduğunu fark etti. Üvey babasıyla yabancı bir kadını birlikte gören İ.K., babasıyla tartıştıktan sonra evden ayrıldı. Bir süre sonra elinde benzin dolu bidonla eve dönen İ.K., evin odalarına boşalttığı benzini ateşleyerek olay yerinden kaçtı.

Bu sırada evde olaydan haberi olmayan üvey baba Ahmet Ş. ve yanında bulunan Yüksel A. (47) isimli kadın, bir anda kendilerini alevler içerisinde buldu. Duman kokusunu alan komşuların durumu polise ve itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Ahmet Ş. ve arkadaşı Yüksel A.’yı ağır yaralı olarak kurtardı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden ağır yaralanan iki kişi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ve Tedavi Ünitesi'nde tedavi altına alındı. 


Polisin yaptığı çalışmalar sonucu yakalanarak gözaltına alınan İ.K., ifadesinin alınmasının ardından bugün öğle saatlerinde Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.