USTA UĞUR EĞİTİM KURUMLARINDA

USTA UĞUR EĞİTİM KURUMLARINDA

"Türkiye'nin Eğitim Gücüyüz!" sloganıyla eğitim hayatında 51'inci yılını kutlayan Uğur Okulları, Samsun'da büyümeye devam ediyor.

A+A-

İlkadım ve Canik Kampüsü'nde yaklaşık bin 100 öğrenciye eğitim veren Samsun Uğur Okulları, daha güçlü bir öğretmen ve idari kadroyla 2019-2020 eğitim-öğretim yılına hazırlanıyor.

İMZALAR ATILDI

Bu kapsamda Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü eski Müdür Yardımcısı ve Canik Belediyesi geçmiş dönem Başkan Yardımcısı Alican Usta, Samsun Uğur Okulları'nın Kurumsal İletişim-Arge-Rehberlik Koordinatörü oldu. Samsun Uğur Okulları Kurucusu Necati Tanrıkulu ve Genel Müdürü Davut Numanoğlu'nun yer aldığı imza töreninde eğitimci Alican Usta ile sözleşme imzalandı.

GÜÇLÜ KADRO

Necati Tanrıkulu, "Samsun'da eğitim camiasının tecrübeli ve önemli bir ismini ailemize kattık. Kendisine hoşgeldin diyorum, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. Genel Müdür Numanoğlu da, deneyimli, alanında uzman ve güçlü bir öğretmen ve idari kadroyla öğrencilere ve velilere eğitim-öğretim hizmeti vermeyi amaç edindiklerini söyledi. Yarım asırlık büyük bir eğitim camiasına geldiğine dikkat çeken Alican Usta ise, "Daha başarılı bireyler yetiştirmek, kurumsal yapısı güçlü, iletişime önem veren bir eğitim kurumu olmak için tecrübelerimizi okulumuza yansıtacağız" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.